ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:
To uniconhellas.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της uniconhellas.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

1. Η ΓΙΟΥΝΙΚΟΝ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ (uniconhellas.gr) καλείται εφεξής και για της ανάγκες του παρόντος «η Εταιρεία».

2. Η παραλαβή των εμπορευμάτων και η υπογραφή του παρόντος παραστατικού συνιστά αυτομάτως πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συναλλαγών, Εγγύησης, DOA και επιστροφών.

3. Τα πωλούμενα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Εταιρείας μέχρι πλήρους εξοφλήσεως τους.

4. Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει συσκευή που παρέδωσε στην Εταιρεία για έλεγχο και επισκευή εντός διαστήματος σαράντα (40) ημερών το αργότερο από την ημερομηνία παράδοσης της συσκευής στην Εταιρεία. Μετά την πάροδο του ανωτέρου χρονικού διαστήματος, η Εταιρεία δικαιούται να καταστρέφει ή/και να απαλλαγή από την συσκευή χωρίς καμία ευθύνη ή υποχρέωση της προς τον πελάτη (του πελάτη παρέχοντος δια της παρούσης σχετική ανέκκλητη εξουσιοδότηση προς την Εταιρεία).

5. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του πελάτη.

6. Όλα τα εμπορεύματα είναι καινούργια και αμεταχείριστα εκτός εάν αναφέρεται ρητά το αντίθετο.

7. Οι πελάτες της Εταιρείας συναινούν εκ των προτέρων στην τήρηση των αναγραφομένων στο παρόν στοιχείων τους σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια την Εταιρεία. ‘Η μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει αυτή προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων για κάθε σκοπό περιλαμβανομένης και της ενημέρωσης για τυχόν προωθητικές της ενέργειες. Η διατήρηση των στοιχείων γίνεται βάση του Νόμου 2472/1997, για την “προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”. Οι πελάτες τις Εταιρείας διατηρούν τα δικαιώματα που απορρέουν από τον ως άνω Νόμο και ιδίως τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημερώσεως), 12 (δικαίωμα προσβάσεως) και 13 (δικαίωμα αντιρρήσεως).

8. Για κάθε τυχόν διαφορά, συμφωνείται ότι αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
Αποστολές Αθήνα-Προάστια:

-Παραγγελία πάνω από 60€: Δωρεάν Αποστολή 
-Παραγγελία κάτω από 60€: Χρέωση μεταφορικών 3€ 
-Τρόποι πληρωμής Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή (Κόστος Αντικαταβολής 3€), Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (σε λογαριασμό του συνεργαζόμενου καταστηματός μας που θα σας εξυπηρετήσει)

Υπόλοιπη Αττική & Ελλάδα:

-Παραγγελία πάνω από 80€: Δωρεάν Αποστολή

–Παραγγελία κάτω από 80€: Χρέωση μεταφορικών 3€ 

Για παραγγελίες 5-8 κιλών, επιπλέον χρέωση μεταφορικών 5€
Για παραγγελίες άνω των 8κιλών, κατόπιν συνεννόησης με το συνεργαζόμενου καταστηματός που θα σας εξυπηρετήσει.

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας επικοινωνούμε μαζί σας εαν χρειαστεί για να επιβεβαιώσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας ή να κανονίσουμε την αποστολή για κάποια άλλη ημέρα που θα σας εξυπηρετεί ενδεχομένως περισσότερο, επικοινωνούμε επίσης μαζί σας στην περίπτωση που έχουμε ελλείπεις πληροφορίες από εσάς και πρέπει να συμπληρώσουμε σωστά την καρτέλα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καθυστερεί να φτάσει σε εσάς παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Εάν η λήψη και η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνετε μέχρι τις 14:00 η ώρα Δευτέρα.-Παρασκευή τότε θα φτάσει σε εσάς την αμέσως επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα ανάλογα την περιοχή που διαμένετε. (Παραλαβές Σαββάτο επιπλέον χρέωση μεταφορικών 3€)

Στην περίπτωση που σας επείγει πολύ η παραλαβή της παραγγελίας ή δεν σας εξυπηρετούν οι ώρες παραλαβής από την εταιρεία courier έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ένα από τα 350 καταστήματα ACS το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και να το παραλάβετε οι ίδιοι από εκεί.

Οι διανομές των:
– Μεγάλων σε όγκο παραγγελιών γίνονται από φορτηγά της εταιρίας μας και παραδίδονται σε εσάς εντός 24-72 ωρών για Αθήνα και ευρύτερα προάστια. 
- Από εταιρία ταχυμεταφορών η παράδοση γίνετε εντός 24 ωρών σε προσβάσιμες περιοχές (πόλεις) και σε δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνετε σε 2-3 εργάσιμες μέρες. 
Δείτε την περιοχή σας εδώ

Οι διανομές των:
– Μεγάλων σε όγκο παραγγελιών για εκτός Αθηνών γίνονται από πρακτορείο μεταφορών o χρόνος και ο χώρος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από το εκάστοτε πρακτορείο από 24 ώρες έως 2-4 εργάσιμες μέρες. 
(Συνήθως η παραλαβή γίνεται από τις τοπικές αποθήκες της μεταφορικής εταιρίας).

Δυσπρόσιτες περιοχές:
Για τα βαριά και ογκώδη μηχανήματα η μεταφορά από την εταιρία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας έχετε υποδείξει είναι δωρεάν.

Οι αντικαταβολές δεν γίνονται δεκτές με πρακτορεία μεταφορών.

*Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές που αφορούν απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές και επείγουσες – βιαστικές παραγγελίες γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη.

Οι αντικαταβολές δεν γίνονται δεκτές με πρακτορεία μεταφορών.

Ανωτέρα βία:
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικός, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το uniconhellas.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Επιταγές και συναλλαγματικές δεν γίνονται δεκτές.

1. Αντικαταβολή (πληρωμή με την παράδοση του προϊόντος)
Έξοδα αντικαταβολής από ΑCS 3€.
• Αντικαταβολή εντός Αθήνας-Προάστια:
Στην Αθήνα και την περιφέρεια μπορείτε να κάνετε αγορά με αντικαταβολή αρκεί να επιλέξετε τον τρόπο αυτόν κατά την αγορά. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από φορτηγά της εταιρίας μας ή από την ACS Courier.

• Αντικαταβολή Αττική & υπόλοιπη Ελλάδα: 
Οι αντικαταβολές εκτός Αττικής πραγματοποιούνται  από την ACS Courier ή Speedex Courier με ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο και για παραγγελίες μέχρι 8 κιλά βάρος. Για επιπλέον βάρος πραγματοποιείται παράδοση με μεταφορική εταιρία.

 

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα της εταιρίας μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, οπότε κάποιος οδοντίατρος/οδοντοτεχνίτης μπορεί να οαραλάβει τη παραγγελία του από το πλησιέστερο κατάστημα που τον διευκολύνει.

 • Αθήνα – Moulinos Dental Care – Aφοί Μουλίνου ΟΕΤηλ. 2105225700, mail: info@moulinos.gr
 • Μαρούσι – Ψύλογλου ΣταμάτηςΤηλ. 2108025840, mail: info@dentalpin.gr
 • Πειραιας – Γ. Π. Κατσικάρης & ΣΙΑ ΟΕΤηλ. 2104127174, 2104113338mail: info@dentistry.house
 • Χανιά – Μαραβελάκη ΑναστασίαΤηλ. 2821054533mail: maraveldental@yahoo.com
 • Ηράκλειο Κρήτης – Μουρτζάκης Στέλιος Τηλ. 2810289941, mail: steliosmourtzakis@yahoo.gr
 • Δράμα – Χατζηιωάννης ΧαράλαμποςΤηλ. 2521022792, mail: dentpapdrama@yahoo.gr
 • Ρόδος – Dental Ware Παπανικόλας Σ – Φώτενα Χ ΟΕΤηλ. 2241070977, mail: papanikolastam@gmail.com
 • Αλεξανδρούπολη – Κοσμίδης ΔημήτριοςΤηλ. 2551033533, mail: kosmidisd@yahoo.gr
 • Πάτρα – Αφοί Δεληγιάννη & ΣΙΑ Ο.ΕΤηλ. 2610221979, mail: deligiannis_n@yahoo.gr
 • Πύργος – ConfidentΤηλ. 2621032852, mail: confidentgr2016@gmail.com
 • Βόλος – Αφοί Κατσικανδαράκη ΟΕΤηλ. 2421034534, mail: unidentv@otenet.gr
 • Λάρισα – Αφοί Κατσικανδαράκη ΟΕΤηλ. 2410531551, mail: unidentv@otenet.gr
 • Ιωάννινα – Χαρίσης Πέτρος & ΣΙΑ ΟΕΤηλ. 2651021801, mail: pxarisis@otenet.gr
 • Θεσσαλονίκη – Παπαδοπούλου ΕλένηΤηλ. 2314026146, mail: kosmidisd@yahoo.grepapdental@gmail.com
 • Θεσσαλονίκη – Μουρτζάκη ΜαριλέναΤηλ. 2311271537, mail: mourtzakimarilena@gmail.com

Το κόστος της παράδοσης διαμορφώνεται σε συνεννόηση με τα συνεργαζόμενα καταστήματά μας που βίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

3. Τραπεζική Κατάθεση
Μετά την ολοκλήρωση της online παραγγελίας σας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συνεργαζόμενο κατάστημα που εξυπηρετεί τη περιοχή σας για να σας δώσει τον αριθμό λογαριασμού (IBAN )

H εταιρία θα εκδώσει τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, διεύθυνση, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα.

 

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
1. Τα προϊόντα τα οποία μεταπωλούνται από την Εταιρία καλύπτονται από την εγγύηση της Επίσημης Αντιπροσωπείας. Για τα προϊόντα αυτά ισχύουν οι όροι εγγύησης της εκάστοτε αντιπροσωπείας με τα αντίστοιχα αναγραφόμενα έτη εγγύησης. Η Εταιρεία μεσολαβεί αποκλειστικά και μόνο μεταξύ Αγοραστή και Επίσημης Αντιπροσωπείας για την επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευής. Σε κάθε περίπτωση, η επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευής υπόκειται στην κρίση της Επίσημης Αντιπροσωπείας και όχι της Εταιρείας.
2. Η ευθύνη της Εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αξία της ελαττωματικής συσκευής. Η Εταιρεία ή και οι αντίστοιχοι προμηθευτές της δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία άμεση ή έμμεση θετική ή αποθετική, αρνητικό διαφέρον, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη ή για οποιεσδήποτε άλλες ζημιές τυχόν προκύψουν με οποιονδήποτε τρόπο από την χρήση της ελαττωματικής συσκευής.
3. Ημερομηνία έναρξης της εγγύησης ορίζεται η ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και αποδεικνύεται με το παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο πώλησης).
4. Η μεταφορά προϊόντων προς την Εταιρεία για έλεγχο και επισκευή καθώς και η αποστολή επισκευασμένων συσκευών επιβαρύνει τον αγοραστή. Προϊόντα με χρέωση εξόδων στην Εταιρία δεν θα γίνονται δεκτά.
5. Τα προϊόντα stock-μοναδικές ευκαιρίες καλύπτονται από εγγύηση τριών (3) μηνών.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν: 
1. Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, χτύπημα, πτώση της συσκευής, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψη υγρών και διαρροές οξέων των μπαταριών.
2. Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για το κάθε προϊόν.
3. Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής μηχανήματος σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της Εταιρείας μας και για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ DOA 
1. Η υποχρέωση αυτής της εγγύησης εφόσον διαπιστωθεί το κατασκευαστικό λάθος είναι να αντικαθιστά άμεσα το ελαττωματικό προϊόν, με ίδιο καινούργιο.

2.
 Το προϊόν θα πρέπει να παραλαμβάνεται στην έδρα της Εταιρείας εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία αγοράς, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία και τα παρελκόμενα (καλώδια, software κλπ.).

3.
 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την Εταιρεία με την προϋπόθεση ότι η ίδια και μόνο θα έχει επιλέξει τον τρόπο και εταιρία μεταφοράς, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα σέρβις. Εάν το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα θα επιστρέφεται πίσω και ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα παραλαβής και αποστολής της συσκευής.

4. Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, απότομη αλλαγή τάσης ρεύματος κτλ

5. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, η Εταιρεία υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή παρόμοιων τεχνικών προδιαγραφών – αξίας, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της ελαττωματικής συσκευής.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 
1. Η επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (15) ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

2. Επιστροφές αλλαγές γίνονται δεκτές στα γραφεία της εταιρείας μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00π.μ. με 02:00μ.μ.

3. Το κατάστημα μας προχωρά στην άμεση αλλαγή του προϊόντος ή πιστώνει τον λογαριασμό σας με την αξία του για μελλοντική αγορά.

4. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το τιμολόγιο αγοράς.

5. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι άθικτη, στην αρχική της κατάσταση και να μην έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή.

6. Τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να είναι πληρωμένα και η παράδοση να γίνεται στην διεύθυνση της Εταιρείας. Επιστροφές με χρέωση μεταφορικών στην Εταιρεία και χωρίς αριθμό επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφές δεν γίνονται στα προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:
Οψεις ρητίνης
Προϊόντα που απαιτείται συντήρηση εντός ψυγείου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει να το φέρετε στα γραφεία της εταιρίας μας. 
Η διεύθυνση αναφέρεται παρακάτω και οι επιστροφές γίνονται δεκτές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 02:00μμ.

Αν λόγω απόστασης δεν μπορείτε να περάσετε απ’ τα γραφεία μας , τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

1. Ενημερώστε έγκαιρα το service της εταιρίας μας για την επιστροφή στο email: unioconds@otenet.gr. Θα σας αποσταλεί ένας αριθμός επιστροφής ο οποίος πρέπει να αναφέρεται πάνω στο δέμα στα στοιχεία παραλήπτη.

2. Συσκευάστε το προς επιστροφή προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή( μπορείτε να το συσκευάσετε στην ίδια συσκευασία με αυτήν της αποστολής).

3. Πριν σφραγίσετε την συσκευασία τοποθετείστε εντός έναν φάκελο με τα εξής: παραστατικό αγοράς, μια σημείωση για το πώς επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα (πίστωση ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν).

4. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ή courier. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο unioconds@otenet.gr ή fax στο 2104828030 ή να καλέσετε στο 2104828020. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία επιστροφής προϊόντων που αναφέρεται παραπάνω.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το uniconhellas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. ΔΙΑΦΟΡΑ Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το uniconhellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία ΓΙΟΥΝΙΚΟΝ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ uniconhellas.gr δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
Το uniconhellas.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, αρνητικό διαφέρον, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη ή για οποιεσδήποτε άλλες ζημιές τυχόν προκύψουν με οποιονδήποτε τρόπο, από λάθη, αδυναμίες, παραλείψεις ή απώλεια δεδομένων κατά τη μετάδοση ή τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Ουδεμία ευθύνη υπάρχει ακόμα και στην περίπτωση που συντρέχει υπαιτιότητα που απορρέει από ή σχετίζεται με την ορθή χρήση ή σωστή λειτουργία και διαβίβαση των πληροφοριών που διατίθενται.

Το uniconhellas.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα uniconhellas.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ 
Οποιαδήποτε διαφορά, αντίρρηση ή απαίτηση που πηγάζει ή σχετίζεται από την παρούσα σύμβαση διέπεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.